123inkt-breidt-uit-naar-franstalig-belgie
Advertentie


Het van oorsprong Nederlandse 123Inkt zet voet aan de grond in Franstalig België. Het bedrijf is al sinds 2003 actief in Vlaanderen, maar zet nu ook een Waalse website op: 123Encre.be.

Vanaf nu kunnen Franstalige inwoners van België dus inktcartridges, kantoorartikelen, printers en meer in hun moedertaal bestellen. 123inkt is één van de eerste webshops met dit soort producten die de Franstalige markt in België betreedt. België groeit hard en biedt volop kansen, zegt het bedrijf. Zo’n veertig procent van alle elf miljoen inwoners van België spreekt Frans. Daar ligt enorm veel potentie om te groeien. De lancering van 123encre.be moet dan ook zorgen voor een sterkere positie in deze markt.

Naast handleidingen, veelgestelde vragen en aanvullende documentatie, waren er zo’n 65.000 pagina’s die vertaald moesten worden. De organisatie heeft dit grote project met eigen specialisten voltooid. ‘Nadat we zeker wisten dat aan de achterkant van de website alles goed stond, zijn we aan de slag gegaan met de vertalingen. Vervolgens hebben we de website uitvoerig getest en nu zijn we officieel live in Wallonië’, aldus Gerben Kreuning, directeur 123inkt.

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in