bregal-krijgt-aandeel-van-40-mln.-in-anywhere365
Advertentie


Het Britse bedrijf Bregal Milestone heeft een minderheidsbelang in Anywhere365 genomen. Dat is een Rotterdamse leverancier van zakelijke communicatiesoftware. Voor dit belang legt de Britse investeringsmaatschappij veertig miljoen euro op tafel. Met de investeerder aan boord wil Anywhere365 Europees verder groeien.

Anywhere365 wil met de strategische ondersteuning en het kapitaal van Bregal Milestone zijn groei in Europa versnellen middels organische groei, fusies en overnames. Oprichter en directeur Gijs Geurts  behoudt een meerderheidsbelang.

Afgelopen najaar pleegde het Rotterdamse bedrijf nog twee Nederlandse acquisities: IQMessenger uit Dordrecht en Interchange uit Den Haag. Anywhere365 heeft ook een vestiging in België. Er werken inmiddels in totaal ruim honderd man.

Holding van C&A-familie Brenninkmeijer

Anywhere365 biedt een platform om de communicatie voor internationale organisaties te stroomlijnen. Het bedient ruim duizend klanten, waaronder Philips, Shell en Rabobank. Het bedrijf is vooral bekend om Anywhere365 Dialogue Cloud, dat gebruik maakt van kunstmatige intelligentie, machine learning en Microsoft Azure om binnenkomende vragen en verzoeken te classificeren, vertalen en door te sturen naar de juiste teams binnen de organisatie.

Bregal Milestone richt zich met zijn fonds van vierhonderd miljoen euro op snelgroeiende en winstgevende Europese bedrijven. De investeerder is een werkmaatschappij van het Zwitserse Cofra, een internationale holdingmaatschappij van de familie Brenninkmeijer (C&A).

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in