dit-zijn-de-beste-sporthorloges
Advertentie

In deze wekelijkse rubriek schrijven we over huishoudelijke en technologische apparaten die door de Consumentenbond zijn getest. Deze week lichten we de beste sporthorloges uit.

Wanneer je op zoek gaat naar een sporthorloge, kom je allerlei modellen met verschillende functies tegen. De Consumentenbond testte dertien sporthorloges en lette daarbij onder meer op gebruiksgemak, fitnessfuncties, smartfuncties en accuduur.

Beste uit de test: Garmin Forerunner 935

De Garmin Forerunner 935 komt met een score van 7,7 als beste uit de test. Dit sporthorloge heeft een rond kleurenscherm en wordt bediend met knoppen aan de zijkant. De band is van siliconen en de behuizing is gemaakt van glasvezelversterkt polymeer.

Tijdens het (hard)lopen kunnen onder andere de afstand, de duur, het tempo, de rondetijd en het rondetempo gemeten worden. Bij het fietsen zijn zaken als de afstand, hartslag, duur, snelheid en rondetijd te meten.

Het horloge is waterbestendig en kan dus ook bij het zwemmen gebruikt worden om de afstand, tijd, intervaltijd en intervalafstand te meten.

Beste koop: Garmin Forerunner 35

De beste koop is eveneens een sporthorloge van Garmin, maar ditmaal gaat het om de Forerunner 35. Dit horloge heeft een vierkant zwart-wit scherm en wordt bediend met de knoppen aan de zijkant. Het horloge heeft een rubberen band en een plastic behuizing.

Tijdens het (hard)lopen meet het horloge de tijd, de afstand, de gemiddelde snelheid, het tempo, de hartslag, de hartslagzones en de calorie├źn. Op de fiets worden de tijd, calorie├źn, hartslag en hartslagzones gemeten. Het horloge kan de gewone metingen ook uitvoeren tijdens het zwemmen, maar hier is geen aparte modus voor.

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in