it-beveiliger-knowbe4-stapt-in-videoproductie
Advertentie


videostreaming


Knowbe4, aanbieder van software voor it-beveiligingsbewustwording en phishingsimulaties, neemt het Britse videoproductiebedrijf Twist and Shout Group over. Knowbe4 wil meer videocontent maken om iedereen op een laagdrempelige manier bewust te maken van de risico’s van cybercrime.

De aankoop komt niet uit de lucht vallen. Het videocontentbureau produceert sinds begin dit jaar de ‘awareness sitcom ‘ The Inside Man voor Knowbe4. Die videoproductie gaat over een it-beveiligingsanalist die net begint aan zijn nieuwe baan. Niemand vermoedt dat de nieuwkomer de speelbal is van sinistere figuren. De serie laat zien hoe eenvoudig het voor een buitenstaander kan zijn de beveiligingsmaatregelen van een organisatie te omzeilen.

Knowbe4 gaat dit soort video’s vaker inzetten in zijn trainingen voor klanten. Het Amerikaans-Nederlandse bedrijf, gestart in 2010, onderhoudt een trainingsplatform en verzorgt phishingsimulaties. Dit jaar haalde het twee keer een investeringsbedrag op bij de Amerikaanse investeringsmaatschappij KKR.


Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in