kpn-biedt-mkb-‘extra-veilig-internet’
Advertentie


KPN breidt zijn internetabonnementen voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf uit met de dienst Extra Veilig Internet. Volgens het ict-concern zijn ondernemers met de nieuwe dienst vanuit het KPN-netwerk beschermd tegen onveilige websites waarop virussen, malware en ransomware staan.

KPN blokkeert onveilige websites op basis van een DNS- en webfilter in het netwerk. De huidige KPN ÉÉN MKB internet-klanten krijgen deze nieuwe dienst, die vanaf begin volgend jaar gefaseerd aan hen aangeboden, kosteloos.

Wel adviseert KPN hen om deze dienst altijd aan te vullen met antivirussoftware. De dienst Extra Veilig Internet werkt voor alle apparaten van klanten, hun medewerkers en gasten die verbonden zijn met het vaste netwerk (ook via wifi), zoals laptops, smartphones, netwerkapparatuur (zoals printers) en ook slimme apparaten (zoals thermostaten en smart speakers).

Verder verbetert KPN zijn service levels waardoor internetstoringen voortaan standaard binnen acht kantooruren worden opgelost. Daarnaast kunnen klanten kiezen voor een hoger service level met een 24/7-oplostijd van acht klokuren.

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in