leer-de-cybercrime-trucs-[video]
Advertentie


Jeroen de Groot, alias De Filmpjesmaker, gaat op bezoek bij Cybersafety4u op het Computable Future Lab. En leert daar hoe wij als mens makkelijk beïnvloedbaar en te sturen zijn zodat u in een phishingmail trapt of een nieuwe bankpas Bekijk het eerste Computable-videoverslag van de ict-vakbeurs Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo 2019 op 30 en 31 oktober 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht.

Als mens zijn wij uitermate kwetsbaar en gewilde prooien voor (cyber)criminelen. U bent namelijk beïnvloedbaar en vrij makkelijk te sturen zodat u in een phishingmail trapt of een nieuwe bankpas gaan aanvragen bij een hacker.

Cybersafety4u speelt met bezoekers op zijn ‘tent-stand’ op Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo 2019  de ‘Cyber Escape Cube’. Het gaat om serious gaming; een interactieve vorm van training waarbij er gespeeld en geleerd wordt. Het uiteindelijke doel, zegt Henk van Ee van Cybersafety4u, is de menselijke factor in cybersecurity beter bewapenen tegen digitale bedreigingen. ‘Het is niet de vraag of u gehackt wordt, maar wanneer… en wat heeft u dan geregeld?

Leer meer in onderstaand Computable Journaal.

Computable Journaal

Computable Journaal: Leer de cybercrime-trucs

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in