maak-kans-op-gratis-deelname-dataiku-event-in-londen
Advertentie


Dataspecialist Dataiku, organisator van de Egg-conferentie in Londen op 2 juli aanstaande, geeft in samenwerking met Computable gratis tickets weg. Twee lezers van Computable krijgen de gelegenheid om op 1 juli kosteloos naar Londen af te reizen, de volgende dag de Egg-conferentie bij te wonen en daar een expertverslag van te schrijven. Wie interesse heeft, kan zich voor 15 juni aanmelden met een gemotiveerde toelichting.

Dat machine learning en artificial intelligence (ai) interessante kansen bieden voor organisaties weten we inmiddels. Wat voor velen echter nog een lastig vraagstuk is, is het verantwoorde gebruik ervan. Op de Egg-conferentie die op 2 juli plaatsvindt in Londen, vertellen innovatieve startups en gevestigde bedrijven over hoe zij dit in de praktijk hebben ingericht en ervoor zorgen dat ai op een verantwoorde en gedegen manier wordt ontwikkeld en toegepast.

Om te leren van deze best practices en kennis uit te wisselen geeft Dataiku, het bedrijf dat de conferentie organiseert, twee gratis tickets weg. Twee lezers van Computable krijgen daarbij de gelegenheid om op 1 juli gratis naar Londen af te reizen, de volgende dag de Egg-conferentie bij te wonen en over hun ervaringen een expertverslag te schrijven voor onze online-community. 

Deze sprekers staan op het podium tijdens EGG

Tijdens de conferentie van Dataiku kun je presentaties van deze sprekers bijwonen.

Verder vertellen organisaties als TomTom, Nokia Bell Labs en Cox Automotive over hun best practices met ai en data science en zijn er technische workshops die zijn bij te wonen. Het hele programma van de conferentie is hier te vinden.

De Egg-conferentie start op dinsdag 2 juli om 09.00 uur. Om te zorgen dat je niets hoeft te missen, verblijf je de nacht ervoor op uitnodiging van Dataiku in een hotel in Londen. 

Hoe maak je kans op een reis naar Londen met Dataiku?

Stuur voor zaterdag 15 juni een e-mail aan redactie@computable.nl o.v.v. Egg-conferentie Dataiku. Geef daarin aan wat voor jouw organisatie het grootste struikelblok is voor het starten van een ai-project en/of wat de grootste uitdaging is die je tijdens een dergelijk project bent tegengekomen. Op dinsdag 18 juni hoor je of je erbij bent!

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in