mediacenter-plex-laat-gebruikers-gratis-films-en-series-streamen
Advertentie

Gebruikers van Plex kunnen gratis films en series streamen op de app, meldt het mediacenter woensdag. De gebruikers krijgen wel advertenties te zien tijdens de streams.

Plex heeft deals gemaakt met verschillende filmstudio’s, waaronder Lionsgate, Metro-Goldwyn-Mayer (MGM) en Warner Bros. In totaal verschijnen duizenden films op de streamingdienst. Het aanbod bestaat onder meer uit klassiekers, horrorfilms, documentaires en kerstfilms. Plex geeft aan dat dit aanbod in de loop van de tijd steeds verder uitgebreid wordt.

De films kunnen gekeken worden met een gratis account. Wel verschijnen er advertenties tijdens het afspelen van de films. Volgens Plex zijn deze advertenties “maar een derde van de advertenties die je ziet op televisie”.

Plex is een serverprogramma waarmee gebruikers een eigen server voor onder meer films en series maken. Deze kunnen ze vervolgens delen met vrienden en familie. Plex laat weten dat de advertenties alleen in de gestreamde films en series voorkomen, niet in persoonlijke content van gebruikers.

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in