microsoft-test-inloggen-bij-google-diensten-op-website-van-outlook
Advertentie

Microsoft test het koppelen van Google-diensten aan het mailprogramma Outlook.com. Dat schrijft een Twitter-gebruiker die toegang heeft tot de proefversie.

Met de optie kunnen gebruikers Gmail, Google Drive en Google Agenda gebruiken via de Outlook-website. Op die manier kunnen mensen de verschillende diensten op één plek gebruiken.

Niet iedereen kan de diensten op dit moment koppelen. Het lijkt te gaan om een vroege test. Zo is het niet mogelijk meer dan één Google-account te koppelen en ververst steeds de hele pagina als de gebruiker wisselt tussen Outlook en Gmail. Dit lijken kleine mankementen die nog opgelost moeten worden.

alt

Het koppelen van de Microsoft- en Google-maildiensten komt vooral van pas voor mensen die verschillende e-mailadressen hebben, bijvoorbeeld een persoonlijk Outlook-account en een zakelijk account bij Gmail.

Microsoft heeft tegenover Engadget bevestigd dat het om een test gaat. “Een klein deel van onze klanten kan hiervan gebruikmaken. We verzamelen feedback.” Het is onduidelijk wanneer het bedrijf de koppeling van Google-diensten voor alle Outlook-gebruikers uitrolt.

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in