pink-elephant-neemt-qlik-tak-van-solipsis-over
AdvertentieIt-dienstverlener Pink Elephant neemt per 1 juli de bi (business intelligence)-activiteiten over van branchegenoot Solipsis uit Brakel. Het betreft alle lopende contracten van twintig klanten, advisering en ondersteuning rond Qlik-software en een medewerker.

Solipsis zocht een ervaren overnamekandidaat voor zijn bi-tak die het niet meer tot zijn kernactiviteit rekent. De keuze viel op Pink Elephant; dat bedrijf heeft kennis van en ervaring met de bi-software van Qlik, Microsoft en TimeXtender en schaalgrootte om klanten adequater te kunnen helpen. Gewerkt wordt vanuit vestigingen in Breda, ’s-Hertogenbosch en Naarden.

Volgens Mikel Snijders, directeur van de werkmaatschappij Pink Elephant Business Intelligence, wordt met de continuering van de Qlik-activiteiten van Solipsis een stap gezet in de groeistrategie voor de komende jaren. ‘Een strategie die erop gericht is om naast autonome groei en het verbeteren van de winstgevendheid van de bestaande organisatie gericht acquisities te doen vanuit de sterke financiële basis van Pink Elephant Business Intelligence’, aldus Snijders.

Partnerinformatie

  • Sponsored

  • Xpirit

  • Sponsored

  • Xpirit


Advertentie
Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in