samsung-galaxy-fold-slaat-belgie-en-nederland-over
Advertentie


Samsung gaat de Galaxy Fold dan toch niet in België en Nederland uitbrengen. De opvouwbare telefoon komt wel uit in onder meer Duitsland en Frankrijk.

De Galaxy Fold had enkele maanden geleden in de winkelrekken moeten liggen, ook in ons land, maar de lancering werd uitgesteld nadat er problemen opdoken met het scherm. Samsung heeft de voorbije maanden nodig gehad om het apparaat te herontwerpen. De nieuwe versie van de Fold zal deze week uitkomen in Zuid-Korea, waarna een reeks andere landen volgen. De Benelux zal daar dus niet bij zijn.

Samsung heeft de Fold nu van een sterkere beschermlaag op het scherm voorzien die er niet meer zo gemakkelijk is af te trekken. Ook de scharnieren waarmee het scherm plooit, werden opnieuw ontworpen zodat er geen vuil en stof kan tussen komen.

Dat de Fold niet naar België en Nederland komt, heeft te maken met het beperkt aantal exemplaren dat Samsung kan bouwen om alle markten te voorzien. In de landen waar hij wel te koop komt, zal het hebbeding een prijskaartje van 2.100 euro krijgen.

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in