‘samsung-lost-schermproblemen-met-vouwbare-telefoon-op’
Advertentie

Samsung zou de problemen met het scherm van de Galaxy Fold hebben opgelost, schrijft het Zuid-Koreaanse persbureau Yonhap op basis van ingewijden. De telefoon komt naar verluidt volgende maand op de markt.

Het verschijnen van de Galaxy Fold werd eind april door Samsung uitgesteld, vanwege problemen met het opvouwbare toestel. De smartphone moest eigenlijk vanaf 3 mei in de winkel liggen. Die datum werd niet gehaald omdat journalisten die de telefoon al konden testen, last ondervonden van kapotte schermen.

Samsung heeft officieel nog geen nieuwe verschijningsdatum bekendgemaakt, maar zei te werken aan verbetering van de telefoons. Kleine kieren in het scharnier onder het scherm zouden beter zijn weggewerkt, stelt Yonhap.

Ook kunnen gebruikers de folie over het scherm er niet meer afhalen, omdat die in de randen van het toestel doorloopt. Journalisten zagen de folie aan voor een beschermingslaagje tegen krassen, maar na het verwijderen vertoonden de displays kuren.

Naast schermperikelen ondervond de Galaxy Fold naar verluidt ook problemen met de ondersteuning voor nieuwe 5G-netwerken. Samsung zou op dit moment netwerktesten uitvoeren in Zuid-Korea, zodat het toestel begin juni in dat land uitgebracht kan worden.

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in