samsung-waarschuwt-voor-vingerafdrukprobleem-bij-galaxy-telefoons
Advertentie

Samsung waarschuwt gebruikers van verschillende Galaxy-smartphones om hun vingerafdruk te verwijderen als ze ook gebruik van bepaalde siliconen beschermhoesjes maken. De afgelopen dagen lieten verschillende gebruikers zien hoe hun toestel via willekeurige vingerafdrukken kon worden ontgrendeld. Deze gebruikers beschermden hun toestel met een siliconen beschermhoes.

Nadat de telefoon in de beschermhoes was geplaatst werd de vingerafdruk geregistreerd. Vervolgens accepteerde de vingerafdruksensor willekeurige vingerafdrukken. Samsung liet in een eerdere verklaring weten dat het probleem kan ontstaan doordat het patroon van sommige screenprotectors naast de vingerafdruk van de gebruiker wordt herkend. Nu heeft het bedrijf aanvullende instructies voor gebruikers van een Galaxy Note10/10 en S10/S10 /S10 5G gegeven.

Wanneer deze toestellen in combinatie met een siliconen beschermhoes zijn gebruikt wordt aangeraden om de hoes te verwijderen, alle eerder opgeslagen vingerafdrukken te verwijderen en de vingerafdruk opnieuw te registreren. Tevens wordt geadviseerd om de beschermhoes niet te gebruiken totdat er een patch beschikbaar is gesteld. Deze update zou volgende week moeten verschijnen.

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in