spoelstra-spreekt:-vervelend
Advertentie


Drie jonge mannen hebben afgelopen maandag in Amersfoort een bushok vernield. De reden: Het internet lag eruit. Zijn er nu mensen die denken: ja logisch, wat hadden ze dan moeten doen?

Achterliggende reden was dat doordat het internet er uit lag ze zich verveelden. Maar dan denk ik, als je je verveelt dan ga je toch geen bushok kapot maken? Een bushok kapotmaken duurt hooguit een paar minuten en daarna verveel je je toch weer? In plaats van een bushok kapotmaken hadden ze natuurlijk ook gewoon de bus kunnen nemen. Dan is het natuurlijk wel te hopen dat de bus WiFi heeft anders moet je die ook nog gaan vernielen.

‘Het internet lag eruit’, zou dat ook een verzachtende omstandigheden zijn bij de rechter? Dat de rechter zegt: ‘Wat vervelend dat het internet eruit lag. En er stond toen om de tijd te doden niet een animatieteam voor u klaar? Dan valt één bushokje vernielen nog mee. Zeker in Amersfoort’. 

Ontwenning

Jacob Spoelstra

Jacob Spoelstra is columnist en stand-upcomedian. Kijk voor meer informatie op www.jacobspoelstra.nl.

We zijn het niet meer gewend om ons te vervelen. Je moet namelijk wel heel erg je best doen om Netflix uit te spelen. De supermarkten verkopen sinds de smartphone veel minder producten die bij de kassa liggen. Als we nu bij de kassa wachten dan gaan we snel even op de smartphone. Vroeger kochten we blijkbaar om de tijd te doden een Snickers.

Thuis verveel ik mij nooit. Ook omdat zodra mijn vrouw doorkrijgt dat ik me verveel, ik een lijstje krijg met daarop klusjes die nog gedaan moeten worden in huis. Ik ben daarom heel blij met mijn internetaanbieder Ziggo. Of KPN. Ik weet het niet meer. Ik ben al drie keer geswitcht omdat internet er een keer uit lag. Dat leek me een betere oplossing dan het kapotmaken van een bushok.

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in