swemp-corporaties-verlengen-contract-cegeka-dsa
Advertentie


Woningcorporaties Staedion, Woonbron, Eigen Haard, Mitros en Portaal (verenigd in Swemp) hebben hun contract met Cegeka-DSA met vijf jaar verlengd. Het vijftal gebruikt het softwarepakket Dynamics Empire van de corporatie-automatiseerder.

Het samenwerkingsverband Swemp is opgericht om te komen tot een eenduidige inrichting van het softwarepakket Dynamics Empire. Zo is er beter te anticiperen op nieuwe ontwikkelingen, zoals een overstap naar de cloud, en zijn ervaringen te delen. Ook staan de corporaties samen sterker tegenover de leverancier dan elk apart. Het kwintet beheert in totaal ruim tweehonderdduizend woningen in Nederland.

Volgens Sjoerd van Tussenbroek, directeur Swemp, sluit een klassieke klant-leverancierverhouding niet meer goed aan bij het werken met een bedrijfskritisch softwarepakket. In de nieuwe overeenkomst met Cegeka-DSA zijn daarom wederom afspraken gemaakt op basis van gezamenlijk onderschreven principes. Daaronder vallen samenwerken op basis van vertrouwen, een transparant prijsmodel, softwarevernieuwing in afstemming met de business en samen sturen op kritische succesfactoren.

Swemp praat overigens als lid van de gebruikersvereniging Woondynamics ook mee over toekomstige software-oplossingen van Cegeka-DSA.

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in