synology-introduceert-nieuw-platform-rond-dsm-7.0
Advertentie

fs6400

Synology heeft een datamanagementplatform gecreëerd voor de integratie van hardware- en software-infrastructuur met cloudservices.

De kern van het platform is het nieuwe besturingssysteem DiskStation Manager (DSM) 7.0. Deze biedt volgens Synology onder meer gestroomlijnd on-premise opslagbeheer, cloudgebaseerde monitoring en probleempreventie, en native hybride cloudopslagmogelijkheden. DSM 7.0 wordt daarnaast ondersteund door een productportfolio dat volgens de leverancier is ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen die ondernemingen stellen op het gebied van prestaties, beschikbaarheid en density.

Drie elementen

DSM 7.0 is ontwikkeld rond drie elementen: Empowerment van de gebruiker met een nieuwe Storage Manager, verbeterde SSD-cache en diepere integratie met VirtualisatieomgevingenStorage Manager, Smart insights voor 24/7 serverbewaking en probleempreventie met Active Insight, en Cloudconnectiviteit met native hybride cloudopslag met Hybrid Share,

“Synology beheert gegevens voor meer dan zes miljoen huishoudens en bedrijven wereldwijd. Dat is niet alleen opmerkelijk in de opslagbranche, maar in de hele markt voor gegevensbeheer,” aldus Philip Wong, oprichter en CEO van Synology. “Voortbouwend op de blauwdruk die we twintig jaar geleden hebben gecreëerd, zien we nu dat alle drie de onderdelen verbonden zijn in DSM 7.0: ons hardware-, software- en cloudaanbod. Dit zal de basis vormen voor al onze producten en diensten in het komende decennium.”

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in