tws-onderdeel-pcextreme-koopt-flexwebhosting
Advertentie


Internetserviceprovider PCextreme uit Vlissingen neemt Flexwebhosting over. Jeroen Bouten, oprichter van de Eindhovense webhoster, draagt de aandelen over en hoopt de organisatie zo naar een volgende fase van groei en vooruitgang te brengen.

Flexwebhosting is in 2001 opgericht door Jeroen Bouten. De organisatie biedt webhostingdiensten aan particulieren en bedrijven. Na achttien jaar verkoopt Bouten zijn aandelen aan PCextreme, een onderdeel van Total Webhosting Solutions (TWS). ‘Met deze overname is de continuïteit van Flexwebhosting geborgd en worden tevens nieuwe kansen voor de onderneming gerealiseerd’, aldus de oprichter.

Ook legt Bouten zijn werkzaamheden als algemeen directeur neer. Rolph Schmitz neemt deze rol over. Hij is al ruim dertien jaar in dienst bij Flexwebhosting, waarvan de laatste negen jaar als bedrijfsleider.

Dit is de eerste overname van PCextreme. Algemeen directeur Thomas de Looff spreekt zijn ambitie uit om in de toekomst meer overnames te doen. De organisatie, opgericht in 2004, bouwt webhosting- en cloudservices en beheert de infrastructuur voor grote webhostingbedrijven in Nederland. De organisatie beschikt over kantoren in Vlissingen (hoofdkantoor) en Amsterdam.

Onder de paraplu van TWS vallen ook organisaties als Yourhosting, Versio, PCextreme, RealHosting, De Heeg, Savvii, Provider, Neostrada, InforTelecom, Axarnet, Cartagon, SoHosted en Argeweb.

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in